Begyndelsen på enden

Så er der taget hul på fjerde og sidste semester på Red Cross Nordic. Efter lige godt en uge tilbage i skjulet bag fjeldene, føler jeg mig hjemme igen – og det gør bestemt ikke noget, at det ligner, at jeg er gået igennem et klædeskab på vejen! Med halvmetersistapper, frosne fjorde og skove, der lyser natten op med sne, ligner det her sted egentligt Narnia temmeligt meget.

Jeg har allerede vandret til Heggnes-hytten gennem puddersneen, brugt lange aftener med dejlige folk og spist hjemmelavet mad flere gange. På trods af stadig at have opgaver fra sidste semester, som jeg ikke er blevet helt færdig med, er jeg begyndt at værdsætte, hvor hyggeligt vores fællesrum er – man kan næsten være sikker på at finde folk der hele aftenen, og det er et godt sted at snakke mere med folk fra huset. Jeg føler, at jeg på denne travle uge alene er blevet en del tættere med mange folk, og det gør mig simpelthen så glad! Det er ved at gå op for mig, at det her virkeligt er sidste chance for at lære en mængde fantastiske folk at kende…


Det føles allerede, som om det er længe siden, jeg igen, igen ventede på bussen i Bergens lufthavn. Nu er det med at få det bedste ud af det!

// Alberte

2 thoughts on “Begyndelsen på enden

 1. Anne-Mette januar 17, 2017 / 20:10

  Endnu en skøn opdatering af din blog 🙂 ❤

  Hvor er det vildt, at du allerede er igang med 4. og sidste semester!!! Nyd det ❤ ❤ ❤

  Like

 2. Anna Kathrine Thude januar 17, 2017 / 21:07

  Kære Alberte, tak for at høre om din fantastiske evne til at formulere ordene, og til at få én til at tro, man næsten er med er med. Med ønsket om, at du må nyde den sidste tid i Fjeldene. Stort knus Bedste.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s