Projektbaseret indlæring…

… eller en forlænget weekend på kajaktur, hvad man nu vil kalde det.

Lørdag til mandag bestod af at padle, sove i telt og lave mad på trangia. Uransageligt held gav os spejlblankt vand, skyfri himmel og høj sol, og det er lykkedes mig at få en solbrændt næse. Som en sjælden nydelse her så vi horisonten. En bølge eller to knækkede over. Vi padlede ud fra Hardbakke, Solund, få kilometer fra Norges vestligste punkt, som er en søvnig by med venlige mennesker og en utrolig placering.

Opladet med D-vitaminer og nok søvn er jeg nu tilbage på campus med kemilektier, kaffe og hygge (og måske en vandretur eller to).

img_1496b

Stille og roligt går livet i tredje semesters stress og jag; det er nogle gange svært, men uendeligt vigtigt, at se uden for vores boble. Så er det godt med en colombianer og en venesolaner, der på lynhurtigt spansk argumenterer over Colombias fejlslagne fredsaftale, eller en jordaner, der snakker om sit lands uligheder (og renligheder).

// Alberte

Og nåja! Amandas søster (og forældre) kom forbi! “The international aunts” samledes igen ❤

received_1354834677869765

One thought on “Projektbaseret indlæring…

  1. Anna Kathrine Thude oktober 13, 2016 / 21:08

    kære Alberte, det er som altid dejligt, at høre fra dig. måske kan du lære mig at håndtere en Kajak 😦 ? det ser ud til du stadig er i fuld sving. Din mor har fortalt du tar en smut til island i efterårsferien, så god tur. Så da skal jeg nok ikke regne med at se dig, men jeg har dig i mine tanker hver dag. knus Bedste.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s