Påske på Åland

IMG_0261
I påskeferien tog jeg til Ålandsøerne sammen med islandske Magnea hjem til Amanda, her i bussen på vej til færgen mod Åland efter at have brugt godt med penge i Stockholm.
IMG_0361
Amandas papsøster har tre heste, og en af dagene var vi ude at ride på de to af dem – islandske heste, så Magnea kunne føle sig hjemme.
IMG_0376
Ålands dejlige natur. Siden Åland er en øgruppe, er man altid omringet af vand, og vandet er fyldt med små klippeøer, der stikker op hist og her. Fun fact: Ålands veje er røde, fordi de er lavet med den særlige granit fundet der.
IMG_0407b
Vi havde en ægte finsk oplevelse med sauna i Amandas fars bådhus, hvor store vinduer i to sider af saunaen tillod os at nyde havet. De havde også et vildmarksbad, så vi tog begge med, og tilbragte aftenen i dejligt varmt vand med vores ånder klare tåger foran os.
IMG_0413
En af hovedgrundene til vores tur til Åland var hende her – Sofia Josefine Aarnio, Amandas lillesøster. Billedet her er taget første gang Amanda mødte Sofia!
IMG_0504b
Vi var med til Sofias barnedåb, hvor præsten påpegede det internationale aspekt: Sverige, Finland, Åland OG Island og Danmark.
IMG_0690
Sofia, storesøster og de to internationale tanter.
IMG_0753
Vi oplevede næsten sommer på Åland også – morgenmad udenfor i t-shirt! Dette var blot et af mange utroligt lækre måltider. Idet at der var påske og barnedåb, havde vi et program propfyldt med store familiemiddage, og jeg kan med glæde sige, at jeg nu kender hele Amandas familie såvel som den nærmeste vennekreds; vi er næsten blevet til adoptivbørn i familien, det er så hyggeligt!
IMG_0774
Et sidste billede på svensk grund, hvor vores tema for turen viste sig. Vi havde nemlig til at alle køreture været akkompagneret af den komplette ABBA cd-samling, og sidenhen er musikken ikke stoppet. (Som det ses har jeg også fået pandehår – en last minute decision til middagsmad på sidste aften)

// Alberte

 

2 thoughts on “Påske på Åland

    • Anna Kathrine Thude april 20, 2016 / 13:43

      Hej Alberte, tak for din sædvanlige gode beskrivelse af dine oplevelser, jeg kunne næsten ikke kende dig med pandehåret, så så jeg dine røde støvler, der var lidt brugt på snuden. knus Bedste. 🙂

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s