“Hjemme”

Efter en dejlig lang måned ved Danmarks trygge Vesterhav er jeg tilbage under Norges åbne sluser. Heroppe er verden blevet forvandlet til et hvidt eventyrland, spækket med frosne søer og meterlange istapper, og snemænd er vokset ud af jorden over hele campus. Efter klasser er det umuligt at nå over til kantinen eller tilbage til student village uden at blive beskudt af mængder af snebolde. En dag sneede det snefnug, større end 5 kronemønter. Sneen knaser, når man går, og når vi står på skøjter, en cirkel tyve mand bred, rumler isen som tordenvejr.

Det har været en fantastisk start på det nye semester. Jeg har rullet i sne, skudt med sne og vandret i sne. Landskabet har været og er utroligt smukt, forskelligt hver dag. Der er allerede masser af lektier, jeg er opslugt i RCN-livets mærkeligheder, og på trods af hvor kort tid, jeg har været tilbage, er jeg fløjet hjemmefra for at komme hjem.

2 thoughts on ““Hjemme”

  1. Anne-Mette januar 19, 2016 / 20:35

    Ej, Alberte, hvor er det dejligt at læse, at du er så glad for at være i Flekke 🙂 Knus fra Mutti ❤

    Like

  2. Anna Kathrine Thude januar 25, 2016 / 22:12

    Kære Alberte, det er helt utroligt som du forstår at formulere dig, så ordene bliver helt levende, bliv ved med det, jeg glæder mig til næste “brev”. Knus bedste.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s