Sååå, hvad sker der nu?

Allerførst: velkommen! Jeg er rigtig glad for, at du vil kigge med her. Som nogle måske nok ved, bloggede (host) jeg også under min udveksling i Argentina, og der er delte meninger om, hvor godt det gik. Alligevel har det ikke afskrækket mig, så nu forsøger jeg igen – denne gang ikke om et udvekslingsår, men i stedet om de kommende 2 år, hvor jeg skal gå på en United World Colleges-skole, beliggende i en flække kaldet Flekke 150 km nord for Bergen.

Flekke - 1070 km herfra...
Flekke – 1070 km herfra…

Hvis der skulle komme nogen forbi bloggen her, som ikke ved, hvem jeg er, vil jeg da også lige hurtigt introducere mig selv: mit navn er Alberte (surprise), jeg er knap 18 år gammel og kommer fra Esbjerg. Jeg er i øjeblikket ved at afslutte 1.g på Esbjerg Gymnasium, men efter et år som udvekslingsstudent i tangoens land, tripper jeg utålmodigt efter at komme ud i den store vide verden igen, og det er derfor, at jeg nu er endt med at skulle 2 år til Norge og tage en IB, på en skole omkranset af fjelde, i en metropol på hele 263 indbyggere, langt væk fra alt.

Om jeg kommer til at savne byen og shopping og mit eget værelse og, selvfølgeligt, mine venner? Ja, helt klart. Om det bliver det værd? Det er jeg fuldstændigt, urokkeligt overbevist om.

// Alberte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s